Vakantiehuis Frankrijk is de vakantiewebsite voor vakantiehuizen in Frankrijk die particulier worden aangeboden van Noord tot Zuid Frankrijk.

Op deze pagina worden vakantiehuizen met vroegboekkorting aangeboden.

Hoeveel korting u ontvangt en wanneer deze vroegboekkorting geldt kunt u lezen bij de omschrijving van het betreffende vakantiehuis.

Indien uw voorkeur uitgaat naar andere vakantiehuizen in Frankrijk dan kunt u in de linker kolom van deze pagina een selectie maken en u ziet dan rechts op uw scherm automatisch een overzicht van vakantiewoningen die aan uw selectie voldoen.

www.vakfrank.nl Last minute Frankrijk Vroegboek korting aanbiedingen Speciale aanbiedingen Huizen in Frankrijk te koop Wie zijn wij? Contact vakantiehuis-frankrijk.nl Welke huizen zijn nog vrij? Uw mening a.u.b.

Zoek hier met trefwoorden naar vakantiehuizen:

MAAK HIERONDER UW UITGEBREIDE KEUZE EN KLIK DAARNA OP DE FOTO´S OM DE VAKANTIEHUIZEN TE BEKIJKEN!
Klik op Tips voor uw vakantie in Frankrijk voor tips bij uw selectie!


Selecteer hier uw vakantiehuis regio Vakantiehuizen Haute & Basse Normandie Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in de Champagne Ardennes Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in de Lorraine Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in de Languedoc Roussillon Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Corse

 
 
 

Hieronder ziet u de vakantiehuizen die wij voor u hebben geselecteerd waar u korting krijgt wanneer u vroeg een vakantiehuis boekt (Vroegboekkorting). Klik op de links of foto's voor meer informatie.

Vroegboekkorting info

Wat is een vroegboekkorting wanneer u een huisje in Frankrijk wilt boeken.:

Wanneer u een vakantiehuis vroeg boekt dan geven een aantal verhuurders u een korting op de huurprijs. De hoogte van de korting kan per huis verschillen maar bedraagt in de regel tussen de 3 en 10 procent!

Wanneer krijgt u korting bij een vroege boeking?

De korting wordt meestal gegeven indien een huis voor 1 januari wordt gehuurd of indien minimaal 6 maanden voor aankomst in Frankrijk wordt geboekt. Er kan natuurlijk van hiervan worden afgeweken maar de huiseigenaren zijn natuurlijk vrij om al dan niet een een vroegboekkorting te geven.


Vakantiehuis-Frankrijk.nl plaatst voor de vakantiehuizen van haar particuliere deelnemers advertenties in vele dagbladen en tijdschriften onder de naam www.vakfrank.nl. Ook andere websites zoals bijvoorbeeld tophomesfrance.com kunnen verwijzen naar www.vakfrank.nl
Voor vragen over www.vakfrank.nl en/of adverteren op vakantiehuis-frankrijk.nl kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.
Wij hebben slechts één klein vraagje aan u:
Via welke krant of mailing heeft u ons gevonden?

Één keer iets aanvinken is voldoende.

VIA EEN KRANT of TIJDSCHRIFT of MAILING?VIA EEN ZOEKMACHINE
of WEBSITE?